Mijn recenties.

Zoals de titel al zegt mijn recenties, dit is dan ook heel nadrukkelijk mijn mening en mijn bevinding, een ander kan hier een heel andere mening dan beoordeling over hebben. In het rechter menu kun je meer linkjes vinden, hier plaats ik voornamelijk goede en slechte ervaringen.

17-12-2012

Zoals te zien is in mijn projecten heb ik al het één en ander gemaakt, hier bij heb ik gebruik gemaakt van onder andere een Bosch POF1100AE bovenfrees, Tot dit weekend. Bij mijn vorige project Boeken kast Had ik al het idee dat deze wel erg veel vonken trok op de koolbortsels. En dit afgelopen weekend was ik weer eens aan het klussen met de frees en ging het toerental ineens omlaag, waarbij tevens ook nog eens de motor begon te stinken. Conclusie motor defect. Al met al heb ik deze frees drie keer gebruikt, ik heb er een keer een kozijn mee gemaakt voor mijn dochter haar kamer, ik heb twee pas ringen gemaakt voor de luidsprekers, en mijn laatste project was dus de boeken kast. Al met al heb ik de frees twee volle dagen gebruikt, hierop heb ik een bericht gestuurd aan de firma Bosch, en deze gaven mij kortweg een antwoord dat het jammer is dat de machine al zo snel stuk is gegaan, en hebben er een onderdelen lijst bijgevoegd zodat ik eventueel onderdelen kan bestellen. Tja het enigste wat ik hierop kan zeggen is jammer, ik had dan ook geen nieuwe machine verwacht, maar een verkoop praatje toch ook niet. Goed mijn volgende bovenfrees zal dan ook zoals eigenlijk mijn wens al was ( voor ik deze kocht ) een festool worden.

Om maar ergens te beginnen,

Door mijn voor keur voor volkswagen ga ik graag naar de dealer. Op den duur weet je waar je moet zijn, persoonlijk moet ik zeggen dat ik tot nu toe erg goed geholpen ben door Tjeerdsma.

  • Tjeerdsma emmen
  • Vlak voor mijn vakantie naar Italië zocht ik nog een fiets drager voor achterop de klep van de bus, ik informeren bij de VW dealer en deze verwees mij door naar Global campers in emmen. Ze maakten zelfs nog een route print voor mij. Aangekomen bij Global campers werd ik vriendelijk geholpen. En hier ben ik uiteindelijk geslaagd voor een fietsdrager van Fiama. Goeie prijs en prima service bij Global campers.

  • Global Campers emmen
  • Laatst vlak voor de vakantie nog maar even de airco proberen te laten afvullen bij de Kwikfit, ik wist dat er ergens een lek zat alleen kon nergens vinden waar, toch hield de airco het nog drie weken vol op éénmaal afvullen. Doordat de VW dealer druk was met vakantie planning konden zij het niet wachten en ben ik noodgedwongen naar de Kwikfit gegaan, specifiek gervraag of ze de airco willen vullen en of zo gelijk ook even alle wielen nieuw willen balanceren. Afspraak gemaakt en smorgens vroeg de auto afgezet, na een aantal uurtjes wachten een telefoontje, de auto kan worden afgehaald. Echter de airco is defect en de pomp wil niet aan, maar de wielen zijn OK. Toch maar even een tussen stop gemaakt bij de VW dealer Tjeerdsma, met de vraag of zij de auto willen uitlezen of er een storing zit in het airco gedeelte. De monteur kon mij gelijk al zeggen dat de druk telaag was, en dat de pomp dan beveiligd is. Blijkbaar hebben ze bij de Kwikfit dus niet eens de moeite genomen om de druk te controleren en alleen maar gevoeld of er wel of geen koude lucht uit de uitstrooming kwam. Al met al erg jammer en voor mij een reden om niet weer terug te keren.

  •