About me.

Even voorstellen.

Ik ben dus Olaf Jacobs. in 1974 Ben ik geboren in Groningen, Na een onstuimige en toch zeer gezonde jeugd ben ik toch nog redelijk terecht gekomen. Ondertussen is de Jacobs familie uitgebreid met drie jongens en een meid.

Mijn werk.

Na dat ik op de LTS heb gezeten heb ik de zeevaartschool gevolgd,deze heb ik op mijn 14e verlaten om aan het werk te gaan op de binnenvaart als scheepskok.na een poosje ben ik gaan varen op de zeevaart als matroos,dit heb ik een paar jaar gedaan en een hoop ervaring op gedaan.Toen mijn vrouw zwanger was van onze eerste zoon ben ik een baan gaan zoeken aan de wal, toen kwam ik terecht in de hijs en hef techniek. Van uit deze job ben ik mijn huidige werkgever tegen gekomen, wat ik tot heden nog doe. in de tussen tijd heb ook nog een aantal andere baantjes gehad en een aantal opleidingen gedaan.zoals constructiebankwerker lasser en diverse elektrotechnische opleidingen..

mijn hobby's.

Naast mijn gezin als grote hobby, de computer en auto mag ik ook graag mijn eigen meubilair maken zo heb ik al het een en ander zelf gemaakt in huis dit zal ik later ook nog op deze website gaan zetten.

Mijn levensovertuiging.

Ik heb geen geloof in een god of dergelijke, ik geloof in mij zelf en mijn gezin. dit is tevens dat gene waar ik mij voor hard maak.voor de rest ben ik een vrij simpel persoon ik ben recht door zee, en eerlijk. Ik vind het belangrijk dat je een eigen mening hebt en dat als je een mening hebt dat je die ook moet vast houden.voor de rest ga ik mijn eigen gang en probeer mijn leven met mijn gezin zo goed mogelijk te bewandelen. Voor de rest hou ik van de goede dingen in het leven, biertje en waar mogelijk rust.